DOS start met Circuittraining

Vanaf 12 maart start DOS met een speciale conditietraining voor mannen en vrouwen.


Circuittraining bij DOS Rijssen

Vanaf dinsdag 12 maart start gymnastiekvereniging DOS Rijssen met een nieuw uur: Circuittraining.
De term circuittraining wordt gebruikt om aan te geven dat het gaat om een training in circuitvorm. De les start met een gezamenlijke warming up, vervolgens 2 maal een ronde van 20 verschillende oefeningen (die in een bepaalde "arbeid/rust"-verhouding worden afgewerkt) en eindigt met een cooling down. De diverse spiergroepen; buik, armen, benen, rug, worden afwisselend getraind. Het geheel wordt omlijst en ondersteund door muziek.

Leidster Lotte Viet heeft het uur opgestart en is erg enthousiast. "Ik heb zelf tijdens mijn ALO-studie in Groningen kennisgemaakt met de circuittraining. Ik vind het erg leuk omdat het afwisselend is en voor iedereen geschikt. Mannen en vrouwen van alle leeftijden kunnen meedoen. Daarnaast zijn de lessen erg gezellig. Ik hoop dat ik de inwoners van Rijssen en omgeving ook enthousiast kan maken!"

De lessen worden gegeven in gymzaal de Stroekeld (linkerzaal) en vinden elke dinsdag plaats van 19:30-20:30. De eerste kennismakingsles is gratis. Voor vragen kunt u contact opnemen met de leidster: lotteviet@live.nl of 06-23614041