Acroselectie DOS Rijssen in shirts van hun grote idolen


De acroselectie van DOS Rijssen heeft een nieuwe outfit. De selectie zal vanaf nu in stijl de wedstrijdvloer betreden. De 45 acrogymnasten en trainers dragen namelijk t-shirts van hun favoriete acrogymnasten.

Een shirt met een quote van je eigen sportheld. Wie wil dat nou niet? Dat dachten ze bij de acroselectie van DOS Rijssen.
De trainers van de acroselectie bestelden daarom onlangs 45 t-shirts van de succesvolle documentaireserie The Hard Way To Success.
De serie brengt de verhalen van topsporters op weg naar succes in beeld. De serie zet de sporter hierbij neer als een absolute held, ondanks de eventuele tegenslagen die hij of zij heeft gehad. De reportageserie verschijnt maandelijks op het Youtubekanaal van The Hard Way To Success (THWTS).
 
Eind 2014 heeft het team van THWTS in samenwerking met Muta Sport BV een eigen kledinglijn gelanceerd. Fans kunnen via deze shop t-shirts, vesten en hoodies bestellen met daarop een quote van hun favoriete sportheld.
De ‘quotes’ zijn de motiverende spreuken die door elke THWTS held worden uitgesproken aan het eind van elke aflevering. THWTS steunt de teams van Dos Rijssen en heeft dan ook een gedeelte van de shirts gesponsord door de speciale clubdeal! 
Sinds kort loopt de acroselectie van DOS Rijssen rond met de shirts van de Belgische topacrobaten Julie van Gelder, Ineke van Schoor en Kaat Dumarey. Tijdens de wereldkampioenschappen acrogym van 2014 behaalden zij het brons.
Hun quote, ‘A great pleasure in life is doing what people say you can’t do’, staat op de shirts van DOS Rijssen. De Rijssense acroselectie is enorm trots op hun nieuwe t-shirt, want alle leden van de selectie zijn groot fan van het Belgische acroteam.
Voor meer informatie kun je terecht bij Sports2Visuals, de makers van THWTS.
Dit doe je door te mailen naar info@sports2visuals.com